SSC SIL training jubileum: de 50e training

15 februari 2012

50ste SIL training

Bij de start van SSC in 1998 (toen nog TNO-SSC) zijn we direct gestart met het geven van SIL trainingen in het kader van van de toen nog verse IEC 61508 standaard. Intussen zijn heel veel professionals door ons ingewijd in de 'geheimen' van het SIL concept. In feite zijn we nog steeds marktleider op dit gebied. Nu is het SIL begrip gemeengoed geworden en onmisbaar voor procesveiligheid en schrijft de overheid het hanteren van de SIL norm voor (zie bv PGS 29). Er is dan ook nog steeds behoefte aan SIL kennis, misschien wel meer dan ooit.

50 Tweedaagse trainingen. Dat zijn trainingen waarop ingeschreven kan worden via onze website, maar ook alle in huis trainingen bij bedrijven. Bijvoorbeeld de serie SIL-Cactus trainingen bij DSM (ook internationaal). Cursussen die zeer gewaardeerd zijn/ worden, praktisch met oefeningen gebaseerd op de SSC adviespraktijk. En nog steeds dus.

Schrijf u ook in voor een SIL training.  Klik hier om u in te schrijven.  

De deelnemers ontvangen gratis het SSC boek over Procesveiligheid met hoofdstukken over SIL Classificatie en Verificatie (inclusief LOPA).

Zie voor meer nieuws hiernaast (rechts).

 

Kalender: