SSC "Safety Training Series"

SSC deelt graag zijn kennis en ervaring met de mensen die de veiligheid in de industrie moeten waarmaken. De trainingen/workshops sluiten dan ook aan op de onderwerpen waarop SSC als consultant gespecialiseerd is. Dat is ook een garantie voor een directe koppeling met praktijk voorbeelden en ervaringen.

De training programma's worden continue up to date gehouden en bevatten altijd praktische oefeningen voor het toepassen. Via de trainingkalender krijgt u een actueel overzicht van de cursusdata en cursusinformatie.

In -huis trainingen
Al onze trainingen worden ook in- huis gegeven. Steeds meer bedrijven kiezen hiervoor omdat het grote voordelen kan bieden. Bijvoorbeeld:

  • Een groep mensen krijgt tegelijkertijd dezelfde informatie. Dit draagt bij aan een geharmoniseerde benadering en implementatie van de kennis in het bedrijf na de training.
  • Het geeft de mogelijkheid om praktijkvoorbeelden te gebruiken en oefeningen op het bedrijf af te stemmen.  SSC bereidt oefeningen voor in overleg met het bedrijf.
  • Het geeft ook de mogelijkheid dat SSC betrokken is bij de implementatie in de organisatie. Wij begeleiden vaak de eerste studies in het bedrijf na de training en bespreken enkele nadien.

Klik hier als u meer informatie wil aanvragen over de in-huis trainingen.

Webinars
Sommige van onze trainingen worden gedeeltelijk ook gegeven als Webinar, via internet. Klik hier voor meer informatie.

Hobéon SKO
Hobéon SKO toetst en certificeert vakbekwaamheid voor diverse beroepsgroepen. Het beroep van Hogere Veiligheidskundige is gedefinieerd in het kader van de Arbo regelgeving. Voor het uitoefenen van de functie van Hoger Veiligheidskundige is het bezit van een vakbekwaamheidcertificaat vereist.

Aan de trainingen van SSC zijn studiepunten toegekend door Hobéon SKO. Bij deelname aan deze cursussen ontvangt u de aangegeven punten.

 
Blog: Veiligheidsvisie

Column maart 2013
Blog: Veiligheidsvisie

Anno 2013 is Procesveiligheid een hot item. Pers en politiek schrijven en spreken er graag over. Denk alleen maar aan de 'Odfjell' affaire. Deze heeft geleid tot meer inspecties en strenger...

Lees verder

 
 

Kalender: