TRIPOD bèta incidentanalyse: beter leren van incidenten

TRIPOD bèta dienstverlening: toenemende vraag!

Het belang van grondige analyses van incidenten en ongevallen wordt steeds meer onderkend. Het besef groeit dat een goede analyse van de onderliggende (veelal) organisatorische problematiek en de daaraan gekoppelde verbetermaatregelen, een voorwaarde is voor veilig opereren. De TRIPOD bèta methode is daarvoor een van de beste methoden.

Aparte TRIPOD website

Vanwege het belang van TRIPOD en de toenemende vraag naar kennis en ondersteuning bij TRIPOD analyses hebben we daar een aparte, interactieve website voor opgezet. Daar kunt u documenten downloaden, drect aan de slag met de TR2 TRIPOD software en inschrijven voor een TRIPOD training of coaching traject:

Ga naar www.tripodincidentanalyse.nl voor alles over TRIPOD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SSC is gespecialiseerd in TRIPOD bèta. We hebben aantoonbaar de grootste ervaring in het praktisch toepassen en introduceren van de methode in bedrijven. Want daar gaat het om: beter leren van incidenten als onderdeel van het veiligheidsmanagementsysteem van een bedrijf.

 
Blog: Veiligheidsvisie

Column maart 2013
Blog: Veiligheidsvisie

Anno 2013 is Procesveiligheid een hot item. Pers en politiek schrijven en spreken er graag over. Denk alleen maar aan de 'Odfjell' affaire. Deze heeft geleid tot meer inspecties en strenger...

Lees verder

 
 

Kalender: